skip to Main Content

Over Hebbe d’Inge

Hebbe d’Inge is sedert het voorjaar van 2010 gevestigd op winkelcentrum Emiclaer te Amersfoort. De winkel laat zich het beste kwalificeren als een lifestylewinkel waar u terecht kunt voor de actuele dameskleding en schoenen/laarzen. Daarnaast vindt u in het assortiment een brede verscheidenheid aan producten, waarbij u kunt denken aan horloges, sieraden, woonaccessoires, en een breed assortiment aan mode-accessoires. Ons assortiment bestaat enerzijds uit merken waar wij de nieuwe collecties van opnemen en anderzijds uit producten die wij al reizend uit diverse landen halen. Onze modemerken zijn o.a. Isla Ibiza, Salsa, Reinders, 10 Feet, Airforce, Giacomo, Gipsy etc. Voor schoenen voeren we o.a. de merken Shabbies & Poelman. Voor (woon-)accessoires vindt u bij ons o.a. Oozoo, PTMD, Noosa, Noosa Petite, Mi Moneda, TOV Essentials, byLouLou, Silk, Endless, Karma, Pimps&Pearls & Ixxxi. Bij een bezoek aan de winkel zullen wij u ongetwijfeld altijd weten te verrassen. Vanzelf staat er ook altijd een kopje ‘George Clooney’ voor u klaar!

Sinds november 2015 is Hebbe d’Inge ook te vinden in het centrum van Amersfoort. In een karakteristiek pand in de Langestraat hebben wij onze tweede vestiging gerealiseerd. Deze winkel kent dezelfde sfeer en uitstraling als Hebbe d’Inge op Emiclaer. Een groot deel van het assortiment sluit dan ook aan op de winkel in Amersfoort-Noord. Toch heeft de winkel zijn eigen karakter, met daarmee ook eigen merken. Deze merken zijn o.a.: Tessa Koops, Casa Jewellery, Hooked Concepts, Abbacino & Sparkling Jewels. Bent u bij ons op zoek naar o.a. Pimps&Pearls, PTMD, Silk, Giacomo, Poelman, Ixxi, Gipsy, Salsa of TOV Essentials in deze vestiging? Die hebben wij daar natuurlijk ook voor u liggen! Ook voor deze winkel zullen wij regelmatig producten uit het buitenland voor u meenemen. Wij nodigen u graag uit om ook in deze vestiging een kijkje te komen nemen!

 

Sinds februari 2014 zijn bij Hebbe D’ Inge, op winkelcentrum Emiclaer in Amersfoort,
de vitrines met allerlei leuke accessoires verlicht met 16 L.E.D. spots.
Op zich was alles hiervoor heel goed zichtbaar met de Halogeenverlichting, maar je kon er ook een saucijzenbroodje in opwarmen…
Met 16 L.E.D. spots ging het vermogen van 560 Watt naar 96 Watt.
Na 7 maanden heeft dit zich weer terugbetaald.

Reductie CO2 is 633 kg per jaar.

Back To Top